Συμμετάσχετε στο “Pink Ribbon Campaign” του «Άλμα Ζωής»

Θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας της ροζ κορδέλας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού “Pink Ribbon Campaign”;
Ο Σύλλογος διαθέτει έναν αριθμό pink ribbons με μικρή παραμάνα, φτιαγμένα από τις εθελόντριές του, τα οποία και διαθέτει κατόπιν σχετικού ενδιαφέροντος αντί συμβολικής δωρεάς.
Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την ποσότητα pink ribbons και ενημερωτικού υλικού που επιθυμείτε και να καταθέσετε τη δωρεά που εσείς θα αποφασίσετε στον λογαριασμό του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Εμείς, με την εμφάνιση της κατάθεσής σας, σας αποστέλλουμε το υλικό, μαζί με την απόδειξη είσπραξης της δωρεάς σας και το ευχαριστήριό μας.

Η συμμετοχή σας στην ενημερωτική εκστρατεία της ροζ κορδέλας μπορεί να συνδυαστεί και με τη διενέργεια μίας εμπορικής CRM ενέργειας  ή, ακόμα, και με μία ενημερωτική ομιλία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού για το κοινό της εταιρείας σας ή/και για το κοινό σας γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Συνεργασιών & Χορηγιών του Συλλόγου, κυρία Σοφία Τσιβιτζή στο stsivitzi@almazois.gr ή/και στο 210 4180006 (εσωτ. 21).

Διαχειριστικός οικονομικός έλεγχος