Μέσα από το πρόγραμμα Νομικής Συμβουλευτικής, η νομική σύμβουλος του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" παρέχει εντελώς δωρεάν έγκυρες πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο, σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών με καρκίνο μαστού, τις ασφαλιστικές καλύψεις και τις κρατικές παροχές που απορρέουν από την ασθένεια και οποιοδήποτε άλλο θέμα νομικής φύσης ενδεχομένως σχετίζεται με την ασθένεια. 

Νομικός Σύμβουλος στο «Άλμα Ζωής»

Οποιαδήποτε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού, μπορεί να επικοινωνήσει με την νομική σύμβουλο του Συλλόγου και να λάβει νομικές συμβουλές εντελώς δωρεάν, Κάθε Πέμπτη 4.30μμ - 7.30 μμ. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 41 80 006 , κα Ευγενία Φωτοπούλου

Κοινωνική υπηρεσία "Άλμα Ζωής"

Επίσης, η κοινωνική υπηρεσία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" παρέχει πληροφορίες που αφορούν σε εργασιακά δικαιώματα, ασφαλιστικές και κοινωνικές παροχές, μέσω της Τηλεφωνικής Γραμμής στήριξης του Συλλόγου.

Τηλέφωνο και ωράριο επικοινωνίας: 210 88 15 444, Δευτέρα ως Παρασκευή 9 πμ - 5 μμ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ

Τα δικαιώματα των γυναικών με καρκίνο μαστού

Η κοινωνική υπηρεσία του Πανελληνίου Συλλόγου “Άλμα Ζωής” έχει πραγματοποιήσει εκτενή καταγραφή των δικαιωμάτων των γυναικών με καρκίνο μαστού, ώστε κάθε ενδιαφερόμενη να έχει άμεση πρόσβαση σε έγκυρες πληροφορίες.