Πολλές εταιρείες και brands επιλέγουν να υποστηρίξουν τον σκοπό και το έργο του Συλλόγου μας, υλοποιώντας μία εμπορική cause-related marketing (CRM) ενέργεια με επιλεγμένα προϊόντα ή υπηρεσίες τους, από την πώληση των οποίων προσφέρουν μέρος των εσόδων ως δωρεά στον Σύλλογό μας.

Ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

  • Μας αποστέλλετε προς διερεύνηση την πρότασή σας με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες στο stsivitzi@almazois.gr.
  • Κατόπιν διερεύνησης της πρότασής σας από το Διοικητικό Συμβούλιο και την ομάδα των επαγγελματιών του Συλλόγου, προχωράμε στην πλαισίωση της συνεργασίας μας.
  • Κάθε τέτοια ενέργεια προϋποθέτει τη μεταξύ μας σύναψη συμφωνητικού δωρεάς μέσω εμπορικής ενέργειας (σε αυτήν προσδιορίζετε εσείς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που συμμετέχουν στην ενέργεια, τη διάρκεια της ενέργειας, το ποσοστό ή το ποσό από τις πωλήσεις που θα διαθέσετε ως δωρεά στον Σύλλογό μας, ενώ εμείς σας παραχωρούμε τη δυνατότητα χρήσης του λογοτύπου μας στα υλικά επικοινωνίας της ενέργειάς σας).
  • Εάν το επιθυμείτε, εμείς πάντα προτείνουμε να διαθέτετε ενημερωτικά έντυπα πρόληψης του καρκίνου του μαστού στη διάρκεια της ενέργειας, τόσο στους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα /τις υπηρεσίες της ενέργειας, όσο και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.
  • Μαζί με το υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από εσάς συμφωνητικό, μας αποστέλλετε και το λογότυπό σας, τη σύντομη περιγραφή (max. 100 λέξεων) της ενέργειας, το link της και το εικαστικό της (εάν υπάρχει), έτσι ώστε να το φιλοξενήσουμε στο website μας www.almazois.gr.
    Μετά το πέρας της ενέργειας, καταθέτετε το ποσό που συλλέχθηκε με τη σχετική αιτιολογία στον λογαριασμό του Συλλόγου μας κι εμείς από την πλευρά μας, με την εμφάνιση της κατάθεσής σας, εκδίδουμε απόδειξη είσπραξης δωρεάς και σας την αποστέλλουμε μαζί με το ευχαριστήριό μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 118/296028-19
ΙΒΑΝ: GR3501101180000011829602819

  • Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Συνεργασιών & Χορηγιών του Συλλόγου, κυρία Σοφία Τσιβιτζή στο stsivitzi@almazois.gr ή/και στο 210 4180006 (εσωτ. 21).

 

Διαχειριστικός οικονομικός έλεγχος Deloitte