Το "Άλμα Ζωής" στην 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η Super League, σε συνεργασία με τη Stoiximan και από κοινού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, αφιερώνουν την 9η αγωνιστική στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Με κεντρικό μήνυμα “Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί” όλοι οι παίκτες του πρωταθλήματος από 28 Οκτωβρίου ως 30 Οκτωβρίου 2023 αγωνίζονται φορώντας ένα ροζ περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Σε μια υψηλού συμβολισμού κίνηση, σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, οι αρχηγοί των δύο αγωνιζόμενων ομάδων, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, συνοδεύονται από 2 γυναίκες survivors της νόσου οι οποίες τοποθετούν το ροζ περιβραχιόνιο στο μπράτσο των αρχηγών.

Ιδιαίτερα συγκινητικές και συμβολικές στιγμές εκτυλίσσονται σε 7 γήπεδα της Stoiximan Super League σε όλη τη χώρα στην αρχή των αγώνων, καθώς οι survivors συνοδεύουν τους αρχηγούς των ομάδων μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε όλες τις γυναίκες, μέλη του ΔΣ και εκπαιδευμένες εθελόντριες του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρίες: Νάνα Τσαπέλα, Ασημίνα Κοντογεωργίου, Φιλιώ Δράκου, Βίκυ Χριστοδουλίδου, Πάολα Γιαννοπούλου, Έρη Λούκα, Κατερίνα Χοτζόγλου, Γωγώ Περιβολά, Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Βάσω Γιοχάη, Θάλεια Θέου, Μάρια Πυρουνάκη, αλλά και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, κυρία Κούλα Δερεκενάρη και κυρία Ανδρομάχη Αθηναίου, που συμμετείχαν στην δράση για να φτάσουν τα μηνύματα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα.
Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αφορά τις γυναίκες, δεν είναι όμως αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση και η δράση αυτή υπενθυμίζει ότι το κορυφαίο και πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση όλων μας, ανδρών και γυναικών, για τον πιο σημαντικό αγώνα από όλους, τον αγώνα για ζωή.

Ευχαριστούμε τη Stoiximan και τη Super League τόσο για την διάδοση του μηνύματος πρόληψης και ευαισθητοποίησης, όσο και για την πρακτική υποστήριξη στον Σύλλογο.

Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί!

Πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, η κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» μίλησε ζωντανά για όλη τη δράση και τη σημασία της συμπόρευσης γυναικών και ανδρών στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.