Θεσσαλονίκη: 6ο Sail For Pink

6ο Sail For Pink

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στο άγαλμα του Μ Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης
το "Άλμα Ζωής" Νομού Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί να κινήσουμε γη και θάλασσα!

Στόχος  η προώθηση της στήριξης των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού, η απομυθοποίηση του, και η ενημέρωση για την υιοθέτηση προληπτικής συμπεριφοράς.

Το Sail for Pink ξεκίνησε το 2013 και μέσα σε 6 χρόνια έγινε εκδήλωση - θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης!

Κάθε χρόνο πάνω από 5000 πολίτες της Θεσσαλονίκης βαδίζουν στην παραλία της Θεσσαλονίκης και δίνουν το παρόν, μαζί τους και 100 εθελοντές που στηρίζουν την εκδήλωση.

Εβδομήντα και πλέον ιστιοπλοϊκά σκάφη συμμετέχουν στον συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα.

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής", σε συνεργασία με μια ομάδα γυναικών από τη Θεσσαλονίκη οι οποίες βίωσαν τον καρκίνο του μαστού.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν, όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους, η συμβολή του στην απομυθοποίηση του καρκίνου και η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Τα έσοδα του Sail for Pink θα χρησιμοποιηθούν για προγράμματα που εξυπηρετούν τον σκοπό του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες - Εγγραφές:

http://sailforpink.almazoisthes.gr/

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού
«Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης, 2310285181