Το Κέντρο Μαστού στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» συνεχίζει τη λειτουργία του

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό Twitter του Υπουργείου Υγείας, η λειτουργία του Κέντρου Μαστού στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» δεν διακόπτεται.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση,  «το Κέντρο Μαστού στο νοσοκομείο “Έλενα Βενιζέλου” θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, έπειτα από εντολή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και σχετική απόφαση του διοικητή της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτη Στάθη».

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα θετική αυτή την εξέλιξη, καθώς τα Κέντρα Μαστού των Δημόσιων Νοσοκομείων, που εξυπηρετούν χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο, όχι μόνον δεν πρέπει να καταργούνται, αλλά αντίθετα χρειάζεται να ενισχύονται ώστε να επιτελούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σημαντικό ρόλο τους στη δημόσια Υγεία.

Χαιρόμαστε γιατί το Κέντρο Μαστού του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» με τα έμπειρα και αφοσιωμένα στελέχη που διαθέτει, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θα συνεχίσει να προσφέρει τις σημαντικές του υπηρεσίες σε χιλιάδες γυναίκες που το έχουν ανάγκη.