Loading Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει πραγματοποιηθεί.

Συνάντηση Μελών - Μάιος 2024

14 Μαΐου @ 5:00 μμ - 8:30 μμ

Η συνάντησή μας για τον μήνα Μάιο είναι αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας, για αυτό σας περιμένουμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2024,στις 5μμ, στα γραφεία του Συλλόγου μας (Ηπείρου 11, 2ος όροφος) μαζί με τη μητέρα σας ή την κόρη σας, με πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο πρόγραμμα για όλες!

«Διατήρηση γονιμότητας. Επιλογές και προκλήσεις. Η σημασία της συνεργασίας των ειδικών»

Στο πρώτο μέρος της συνάντησή μας, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε δύο εξειδικευμένους επιστήμονες που θα μας μιλήσουν για τη διατήρηση της γονιμότητας μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και, μέσα από παραδείγματα διαχείρισης σχετικού περιστατικού και της έκβασής του, θα αναδείξουν τη σημασία της καλής συνεργασίας των ειδικών.

Πιο αναλυτικά, η κυρία Μαρία Σκόνδρα, Παθολόγος­Ογκολόγος, MD, PhD, «Ερρίκος Ντυνάν» Hospital Center, Κλινική «Ρέα», θα κάνει παρουσίαση με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Επιλογές θεραπειών και πότε μπορεί μια γυναίκα να προβεί στην κρυοσυντήρηση ωαρίων, εφόσον το επιθυμεί».
Ο κύριος Ιωάννης Ζερβομανωλάκης MD, PhD, MBA, MPH Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βόννης, Ιδρυτικό Μέλος Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Hygeia IVF Εμβρυογένεσις, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Southeastern Fertility Solutions, θα κάνει ομιλία με θέμα:
«Κρυοσυντήρηση ωαρίων για τη διατήρηση της γονιμότητας έπειτα από θετική διάγνωση καρκίνου μαστού: Επιλογές και περιγραφή διαδικασίας».

Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε, να κατανοήσετε καλύτερα τις διαδικασίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για τη διατήρηση της γονιμότητας, να λάβετε μέρος στον διάλογο.
Επιπλέον, είναι ένα θέμα που, ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρει άμεσα, είναι πιθανόν να ενδιαφέρει μέλη του οικογενειακού ή του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

Όσες κυρίες το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση και διαδικτυακά κάνοντας την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Εγγραφή για διαδικτυακή παρακολούθηση
*(Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης με το link παρακολούθησης)

«Class for Confidence»

Καθώς η συνάντησή μας είναι αφιερωμένη σε μια γιορτή, στις 6:30μμ θα είναι μαζί μας η αγαπημένη ομάδα της SEPHORA για να κάνουμε ακόμα ένα σεμινάριο ομορφιάς "Class for Confidence" με θέμα "Let’s Get 🍑 PEACHY 🍑".

«Σας προσκαλούμε σε ένα ανοιξιάτικο Class for Confidence, με peachy διάθεση!
Αυτή η απαλή, εγκάρδια απόχρωση του ροδάκινου εκφράζει την επιθυμία να καλλιεργήσουμε την καλοσύνη, τη συμπόνια, την αυτοφροντίδα και τη σύνδεση, σύμφωνα με την Pantone, που το ανέδειξε ως το χρώμα της χρονιάς.
Το ανοιξιάτικό αυτό χρώμα προσφέρει χαλάρωση και εμπλουτίζει όχι μόνο την ψύχη και το σώμα μας αλλά και τα Make Up Look μας.
Kαι επειδή η ανανέωση και η χαλάρωση ξεκινάει εκ των έσω, θα ανακαλύψουμε μαζί όλα τα βήματα για να «αφυπνίσουμε» και να προετοιμάσουμε το σώμα μας, μετά τους χειμωνιάτικους μήνες☀️
Σας περιμένουμε!»

Πληροφορίες

Ημέρα:
14 Μαΐου
Ώρα:
5:00 μμ - 8:30 μμ

Διοργανωτής

Άλμα Ζωής
Τηλέφωνο:
2104180006
Email:
almazois@almazois.gr
https://almazois.gr/

Χώρος

Γραφεία Συλλόγου Άλμα Ζωής
Ηπείρου 11
Αθήνα,
+ Χάρτης Google