Loading Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει πραγματοποιηθεί.

Συνάντηση Μελών Δεκεμβρίου

13 Δεκεμβρίου, 2022 @ 5:00 μμ - 8:00 μμ

almazois_synantisi_melon_dekemvriou_2022

Η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση των Μελών μας για τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη Τρίτη του μήνα, 13 Δεκεμβρίου 2022, στις 5μμ, στα γραφεία του συλλόγου (Ηπείρου 11, 2ος Όροφος) αλλά και διαδικτυακά μέσω zoom.

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Περιμένουμε τα μέλη μας, αλλά και κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού, για να στολίσουμε όλες μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συλλόγου, να τραγουδήσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές για τις φετινές γιορτές αλλά και να μοιραστούμε τις προσδοκίες μας για το νέο έτος.

Όσες κυρίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συνάντησή μας διαδικτυακά μέσω zoom μπορούν να συνδεθούν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://us02web.zoom.us/j/84315622417

«Class for Confidence»

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησής μας θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε για ακόμη μια φορά την αγαπημένη ομάδα της SEPHORA για το τελευταίο και άκρως γιορτινό σεμινάριο ομορφιάς «Class for Confidence» για το 2022 που θα κρύβει εκπλήξεις! Το σεμινάριο ομορφιάς θα ξεκινήσει στις 6:30μμ.

«Φέτος τα Χριστούγεννα το μπλε χρώμα έρχεται στο προσκήνιο μαζί με χρυσές πινελιές!
Το διάσημο ‘Smokey look’, είτε σε μια πιο καθημερινή και απαλή εκδοχή ή ακόμα και σαν γραμμή eyeliner αντί για μαύρο.
Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια ευκαιρία να πειραματιστούμε με πιο έντονα χρώματα σε μάτια και χείλη!
Παρέα θα ανακαλύψουμε συμβουλές μακιγιάζ, αλλά και όλα τα μυστικά του αρώματος για τα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα».

 

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”

 

Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η oμορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η oμορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.
Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στη ρουτίνα του μακιγιάζ τους.
Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν τον χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.

Πληροφορίες

Ημέρα:
13 Δεκεμβρίου, 2022
Ώρα:
5:00 μμ - 8:00 μμ
https://us02web.zoom.us/j/84315622417

Διοργανωτής

Άλμα Ζωής
Τηλέφωνο:
2104180006
Email:
almazois@almazois.gr
https://almazois.gr/

Χώρος

Γραφεία Άλμα Ζωής & Online (zoom)
Ηπείρου 11
Αθήνα,10433Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2104180006