Το City Link φωταγωγείται ροζ!

Για τρίτη συνεχή χρονιά το City Link συμμετέχει στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Esteé Lauder Companies με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος Attica.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το City Link, το ομορφότερο κέντρο, στο κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014.

Με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος Attica, η εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης πραγματοποιήθηκε μέσα στην ατμοσφαιρική Στοά Σπυρομήλιου που "μεταμορφώθηκε" για να φιλοξενήσει φιλανθρωπικό δείπνο με στόχο την έμπρακτη στήριξη σε ανασφάλιστες και οικομικά αδύναμες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της θεραπείας τους.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πλήθος φίλων και συνεργατών του City Link, του Attica και της Esteé Lauder για να υποστηρίξουν την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση - Στήριξη "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ." αλλά και για να θαυμάσουν την εντυπωσιακή φωταγώγηση του κτιρίου και της Στοάς Σπυριμήλιου.

fwtagwgisi_14_ktirio2

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της κυρίας Εύης Κλαουδάτου, Διευθύντριας Ανάπτυξης της PICAR και Διευθύντριας Marketing του Attica που υποδέχτηκε τους καλεσμένους μεταφέροντας το μήνυμα "ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να μεταφέρουμε τη ζωτική σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση αλλά και να βοηθήσουμε έμπρακτα γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη".

Ο κύριος Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.", ευχαρίστησε από καρδιάς όλες τις κυρίες που συμμετείχαν στην βραδιά, ενώ η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Esteé Lauder, κυρία Ελένη Μενεγάκη.

fwtagwgisi_14_2

Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης Χειρουργός Μαστού και Πρόεδρος "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.", Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου "Αλμα Ζωής", Ελένη ΜενεγάκηΔούκας Χατζηδούκας σχεδιαστής, Κατερίνα Γκαμηλιάρη Διευθύντρια της Esteé Lauder.

Η φωταγώγηση κορυφώθηκε υπό την συνοδεία έγχορδης μουσικής από το εντυπωσιακό γυναικείο συγκρότημα "Fortissimo" και από τη μοναδική φωνή της υψίφωνου Κάτιας Πάσχου.
fwtagwgisi_14_1

Εύη Κλαουδάτου Διευθύντρια Ανάπτυξης PICAR και Διευθύντρια Marketing Attica, Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου "Αλμα Ζωής" και Κατερίνα Γκαμηλιάρη Διευθύντρια Esteé Lauder.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" συμμετείχε στην εκδήλωση αυτή, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εταιρία Esteé Lauder για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.