Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. υποστηρίζει το "Άλμα Ζωής"!

Δύο ημέρες, αφιερωμένες στην υγεία και την ομορφιά διοργανώνει το Ι. ΙΕΚ D.O.M.I.! Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαϊου 2014, από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 4:00 το απόγευμα, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται το Ι. ΙΕΚ D.O.M.I. κατόπιν ραντεβού (στο τηλέφωνο 210 3838160 μέχρι και τις 27 Μαϊου) και να απολαμβάνει τις Υπηρεσίες της επιλογής του αποκλειστικά από τους ταλαντούχους και κεφάτους σπουδαστές του Ι. ΙΕΚ D.O.M.I!

Ελάτε να γίνουμε μια λαμπερή παρέα που υπόσχεται χαλάρωση, τόνωση ευεξία και απόλαυση, όπως ακριβώς το φαντάζεστε! Hot stones massage, μακιγιάζ, περιποίηση νυχιών (μανικιούρ και πεντικιούρ), χτένισμα, μυοχαλαρωτικό μασάζ, βοτανοθεραπεία, taping, business stress release message, ενυδάτωση, καλλυντικά (σύσταση, ευαισθησίες), παρασκευή φυσικών καλλυντικών, λεμφική μάλαξη καθώς επίσης και βασικές πρώτες βοήθειες και βασική υποστήριξη ζωής, είναι όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε για δύο μοναδικές ημέρες στο Ι. ΙΕΚ D.O.M.I με την γνώση, τον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητα των ειδικευμένων σπουδαστών.

Μαζί θα είναι και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής", το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης στις γυναίκες με καρκίνο μαστού, προγράμματα οργανωμένης αλληλοβοήθειας και ενημέρωσης Πανελλαδικά για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση της νόσου. Το Φεστιβάλ Υγείας και Ομορφιάς του Ι. ΙΕΚ D.O.M.I. υποστηρίζει τον Σύλλογο, προσφέροντας τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από κάθε μια από τις παραπάνω Υπηρεσίες με το συμβολικό ποσό του 1€.

domi_afisa_14

Τη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε, οι σπουδαστές μας, σας προσκαλούν στα υψηλών προδιαγραφών εργαστήρια του Ι. ΙΕΚ D.O.M.I., για να σας χαλαρώσουν λίγο και να σας χαρίσουν χαρά και ευεξία. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από τους καταξιωμένους Επαγγελματίες του αύριο, σε μια διήμερη γιορτή για την υγεία και την ομορφιά. Γιατί, το σώμα και η ψυχή ομορφαίνουν όταν τα φροντίζουμε και το Ι. ΙΕΚ D.O.M.I. ξέρει να το κάνει καλά!