Συνάντηση του Υπουργού Υγείας με Συλλόγους Ασθενών

Συνάντηση με Συλλόγους Ασθενών είχαν σήμερα, Δευτέρα 29/7/2019 στο Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο κ. Κικίλιας αφού ευχαρίστησε τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή του, ενημερώθηκε ξεχωριστά από τον καθένα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός, πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ξεκίνησε τις επαφές της πρώτα από τους ίδιους τους ασθενείς, που αποτελούν τη βάση της πυραμίδας στο χώρο της υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε η συστηματοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ Υπουργείου και Συλλόγων Ασθενών, σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Κικίλιας μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως “με σεβασμό και προσήλωση θα σκύψουμε πάνω από τις μικρές και μεγάλες ανάγκες των ασθενών, υπηρετώντας με συνέπεια τη φιλοσοφία μας “πρώτα ο άνθρωπος”.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ουσιαστική συνάντηση.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου και η Αντιπρόεδρος, κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου ήταν παρούσες και αναφέρθηκαν στα θέματα που αφορούν τις γυναίκες με καρκίνο μαστού.

syllogoi-asthenwn-ypourgeio-ygeias-2019-1syllogoi-asthenwn-ypourgeio-ygeias-2019-3