Συνάντηση Μελών: 1η Τρίτη Μαΐου

Η καθιερωμένη, μηνιαία συνάντηση των μελών του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, στις 6μμ.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, θα μιλήσουμε για ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα, που απασχολεί κάθε μητέρα με καρκίνο μαστού, αυτό της ανακοίνωσης και της διαχείρισης της διάγνωσής μας με τα παιδιά.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν:

  • Αναφορά στο βιβλίο  «Η μαμά μου είναι πειρατίνα», της Karine Surugue και εικονογράφηση του Rémi Saillard , από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, ως παράδειγμα καλής πρακτικής ανακοίνωσης της διάγνωσης σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
  • Συζήτηση για το βιβλίο με την κυρία Ασημίνα Γιαννοπούλου, υπεύθυνη των εκδόσεων Κλειδάριθμος
  • Ομιλία με θέμα «Πώς επικοινωνείται το θέμα της διάγνωσης του καρκίνου του μαστού της μητέρας, σε παιδιά και σε εφήβους» από την κυρία Άσπα Πασπάλη, Επιστημονική Διευθύντρια ΔΙΚΕΨΥ, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια.

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEvcOGpqjgrGtQj1GwWoflYXzIGysNcF4lo

«Class for Confidence»

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησής μας θα παρακολουθήσουμε το πρώτο «Class for Confidence» για το 2022 από την αγαπημένη μας SEPHORA.

Το διαδικτυακό σεμινάριο ομορφιάς θα ξεκινήσει στις 7:30μμ στο ίδιο zoom link!

Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης !
Αλλάζει πλέον η διάθεση μας, νιώθουμε την ανάγκη να ανανεωθούμε στο σώμα και το πνεύμα μας.
Η Pantone ανακοίνωσε το Very Peri ως το Χρώμα της Χρονιάς και το περιγράφει ως "μια δυναμική, ζωηρή και ανέμελη αυτοπεποίθηση”.
Χρωματικές αρμονίες με αποχρώσεις του μπλε ,του μωβ και του κόκκινου.
Σας προσκαλούμε σε ένα ανοιξιάτικο Class For Confidence, για να  μοιραστούμε μαζί σας συμβουλές και tips για ένα δροσερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ, βασισμένο στις πιο trendy αποχρώσεις.
Και επειδή η ανανέωση αρχίζει εκ των έσω … θα ανακαλύψουμε μαζί όλα τα βήματα για να «αφυπνίσουμε» το σώμα μας, μετά από τους χειμωνιάτικους μήνες.
Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”

Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η oμορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η oμορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.
Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στη ρουτίνα του μακιγιάζ τους.
Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν τον χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.