Συνάντηση Μελών - Μάρτιος 2024

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και με στόχο να τιμήσουμε όσα αυτή η ημέρα συμβολίζει, η συνάντησή μας θα έχει μια διαφορετική μορφή και σημασία για κάθε μια από εμάς.

Εστιάζοντας στο δικαίωμά μας στην ενημέρωση για όσα αφορούν στην υγεία μας και στην ενδυνάμωση που η γνώση αυτή προσφέρει σε κάθε γυναίκα με καρκίνο μαστού, σας περιμένουμε την Παρασκευή 8 & το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στο Wyndham Grand Athens (Μ.Αλεξάνδρου 2, Αθήνα) στο 2ο Συνέδριο Ασθενών «Ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα», για να ενημερωθούμε από εξειδικευμένους ομιλητές/ριες για όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στην υγεία μας και τη ζωή μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία μας και, μέσα από γόνιμο διάλογο σε κάθε θεματική ενότητα, να συζητήσουμε τρόπους και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση της ασθένειας στη χώρα μας, πάντα με επίκεντρο τις/ους ασθενείς με καρκίνο μαστού.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε διαδικτυακά και την Επίτροπο Υγείας & Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε., κυρία Στέλλα Κυριακίδου, η οποία θα κάνει την εναρκτήρια ομιλία με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Καταπολέμησης του Καρκίνου».

Το 2ο Συνέδριο Ασθενών είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Μαίρης Αργυροπούλου, μιας σπουδαίας γυναίκας, με σπάνια γενναιοδωρία και προσφορά, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, εκπαιδευμένη εθελόντρια και επί μακρόν ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ:
https://almazois.gr/karkinos-tou-mastou-ellada-simera-2o-synedrio-asthenwn/
(Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εργασίες του συνεδρίου ή να επιλέξετε τις ενότητες που σας ενδιαφέρουν. Όσες κυρίες βρίσκονται εκτός Αττικής, μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο μέσα από τις σελίδες μας στο Facebook & το Youtube)

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ