Συνάντηση Μελών Ιουνίου 2023 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου

Η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση των Μελών μας για τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, το μοναδικό εναπομείναν φυσικό δάσος της ευρύτερης περιοχής και ολοκλήρου του λεκανοπεδίου Αττικής.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου που γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, προσκαλούμε τα μέλη μας και κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα ελπίδας και ευγνωμοσύνης για τη δεύτερη ευκαιρία που μας έδωσε η ζωή, σε έναν όμορφο περίπατο που θα συνδυάσει την ψυχαγωγία με την πολύτιμη επαφή μας με τη φύση και το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας.

Η εξόρμησή μας θα ξεκινήσει από τα γραφεία του Συλλόγου (Ηπείρου 11, 10433, Αθήνα) από όπου και θα μεταφερθούμε πρώτα για μια στάση για καφέ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η περιήγησή μας στο ιστορικό Κτήμα Συγγρού για να απολαύσουμε το φυσικό τοπίο.

H πεζοπορία έχει διοργανωθεί από το pezoporos.gr και περιλαμβάνει 3 διαδρομές με τη συνοδεία εξειδικευμένων επαγγελματιών του, μια των 4 χιλιομέτρων, μια των 3 χιλιομέτρων και μια του 1 χιλιόμετρου. Όσες κυρίες δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν στον περίπατο θα μπορούν να περιηγηθούν ελεύθερα στον χώρο, χωρίς, όμως, τη συνοδεία εξειδικευμένου επαγγελματία.

Ο περίπατος θα ολοκληρωθεί με φαγητό σε κοντινή ταβέρνα.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησής μας θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς προς και από το Κτήμα Συγγρού, με λεωφορείο.

Όλα τα έξοδα της συνάντησης θα καλυφθούν από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ως προσφορά στα μέλη του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου.

Πληροφορίες

Ημέρα: Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
Ώρα προσέλευσης: 08:30
Ώρα αναχώρησης: 09:00
Σημείο συνάντησης: Γραφεία Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών «Άλμα Ζωής» (Ηπείρου 11, 10433, Αθήνα)

Παρακαλούνται όσες κυρίες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πεζοπορία να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Τετάρτη 7 Ιουνίου τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Συλλόγου (210 4180006, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10πμ-5μμ).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η συμπλήρωση της φόρμας που θα λάβουν οι συμμετέχουσες μέσω email μετά την επικοινωνία με τη Γραμματεία.

Σημειώνουμε πως η πεζοπορία αφορά άτομα που δεν τους έχει απαγορευθεί με ιατρική γνωμάτευση η πεζοπορία ή άλλη μορφή άσκησης.

Σας περιμένουμε!