Συμμετείχαμε στο 2ο Forum Γυναίκες στην Ογκολογία

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Συμμετείχαμε στο 2ο Forum Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα με κεντρικό θέμα "Τέχνη της Ζωής μετά τον Καρκίνο" που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 12 και 13 Δεκέμβρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου τοποθετήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο μαστού στην Ελλάδα της κρίσης, όπως τα κατέγραψε σχετική έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, παρουσιάζοντας παράλληλα το πως καλύπτει το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ τις ανάγκες των ασθενών. Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κυρία Έλυα Κούρεντα παρουσίασε το έργο, τις δράσεις και τα προγράμματα του Συλλόγου καθώς και τις κοινές προσπάθειες ασθενών/εθελοντών για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Στο συνεδριακό χώρο υπήρχαν εκπαιδευμένες εθελόντριες του Συλλόγου οι οποίες υποστήριξαν την έκθεση εντύπων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ".

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type="image_grid" images="2021,2023,2025,2027,2029,2031,2033,2035,2037"][/vc_column][/vc_row]