Συμμετέχουμε στο 1ο Forum "Γυναίκες στην Ογκολογία" στις 12/10

Το 1ο Forum "Γυναίκες στην Ογκολογία" θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι "Γυναίκες στην Ογκολογία" είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήματα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά και ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο.

Μια εκδήλωση με την υποστήριξη των Ογκολογικών Εταιριών (ΕΟΠΕ, ΕΕΑΟ, ΕΕΧΟ), με την υποστήριξη, αιγίδα και ενεργό συμμετοχή της ESMO (Women for Oncology; W40), του MMOF και την συμμετοχή συλλόγων ασθενών, με την υποστήριξη κοινωνικών και άλλων φορέων.

Η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" θα έχει μια ομιλία με τίτλο "Η ανάγκη συνεργασίας ιατρών, ασθενών και εθελοντών για διεκδίκηση και υποστήριξη", την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στο Στρογγυλό Τραπέζι IV, στις 16:30 - 18:00.

Χρόνος και τόπος διεξαγωγής Ημερίδας:
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα.

Γλώσσα:
Η επίσημη γλώσσα της Ημερίδας θα είναι η Ελληνική.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δωρεάν
Το δικαίωμα συμμετοχής για τους Συνέδρους περιλαμβάνει:
- Παρακολούθηση των Επιστημονικών Συνεδριάσεων.
- Επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο.
- Συνεδριακό Υλικό.
- Διάλειμμα καφέ και γεύματος.
- Δεξίωση Υποδοχής.
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Γραμματεία Ημερίδας:
Για εγγραφές επικοινωνήστε με το γραφείο της Ημερίδας, Era, στο τηλέφωνο 210 3634944.

Περισσότερες πληροφορίες: www.era.gr