Πρώτη Τρίτη Δεκεμβρίου: Συνάντηση Μελών

Η καθιερωμένη, μηνιαία συνάντηση των μελών του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, στις 6μμ, διαδικτυακά.

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Στο πρώτο μέρος της συνάντησής μας, θα στολίσουμε μαζί ζωντανά το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συλλόγου.
Θα τοποθετηθεί ένα στολίδι εκ μέρους κάθε συμμετέχουσας, που θα συνοδευτεί από μια δική της ευχή για τις φετινές γιορτές και το νέο έτος.
Παράλληλα, για να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, κατά την έναρξη και το τέλος του στολισμού θα μοιραστούμε όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων χριστουγεννιάτικων ιστοριών.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΕΔΩ

«Class for Confidence»

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησής μας θα έχουμε το τελευταίο webinar «Class for Confidence» για το 2021 από την αγαπημένη μας SEPHORA.
Το διαδικτυακό σεμινάριο ομορφιάς θα ξεκινήσει στις 7:30μμ στο ίδιο zoom link!

«Οι μέρες των εορτών πλησιάζουν!
Είτε μείνουμε σπίτι με τους αγαπημένους μας, είτε βγούμε έξω να γιορτάσουμε,
θέλουμε να δείχνουμε υπέροχες.
Λαμπερή επιδερμίδα, γιορτινά μάτια και εκθαμβωτικά χείλη.
Σσσσ…δεν μπορούμε να πούμε πολλά!!!
Σας προσκαλούμε στην παρέα μας, για να ανακαλύψουμε μαζί
συμβουλές & προτάσεις περιποίησης δέρματος,
αλλά και τις τελευταίες τάσεις μακιγιάζ,
που θα απογειώσουν τα φετινά μας Χριστούγεννα!»

ΧΟΧΟΧΟ!
Η ομάδα Sephora

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”
Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η oμορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η oμορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.  Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στη ρουτίνα του μακιγιάζ τους. Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν τον χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.