Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα

Ονομάζομαι Μαρία-Στυλιανή Πανίδου. Είμαι ψυχολόγος και φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Διασυνδετική Ψυχιατρική: Απαρτιωμένη Φροντίδα Σωματικής και Ψυχικής Υγείας" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα πλαίσια του οποίου εκπονώ Διπλωματική Εργασία με θέμα "Η σχέση της δυαδικής προσαρμογής με τη σεξουαλική λειτουργία σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και ο διαμεσολαβητικός ρόλος της εικόνας σώματος".

Η έρευνα διεξάγεται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει εντός πενταετίας από καρκίνο του μαστού, είναι 18+ ετών και βρίσκονται σε συντροφική σχέση.

Η συμμετοχή σας, εθελοντική και ανώνυμη, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Δεν θα τηρηθεί αρχείο με τα προσωπικά σας δεδομένα και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα γίνει με τρόπο ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα ταυτοποίησης και αναγνώρισης των ατόμων που συμμετείχαν.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, διαβάστε προσεκτικά τη φόρμα συγκατάθεσης και εφόσον συμφωνείτε και πληροίτε τα κριτήρια συμμετοχής, παρακαλώ να απαντήσετε στις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου.

Σας ευχαριστώ θερμά των προτέρων για τον χρόνο σας.

Συμπληρώστε την έρευνα εδώ