Πρόσκληση Ετήσιας Απολογιστικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

της Ετήσιας Απολογιστικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του μη κερδοσκοπικού σωματείου με την επωνυμία “Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής” και με τον διακριτικό τίτλο “Άλμα Ζωής”

που εδρεύει στην Αθήνα, Ηπείρου 11, ΤΚ: 10433, ΑΦΜ:090283298, ΔΟΥ: Δ΄ Αθηνών, έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 9/1988 απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών και έχει καταχωρηθεί με αριθμό μητρώου 26282. Σύμφωνα με τον Νόμο, το καταστατικό του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και την κοινή υπουργική απόφαση με αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ. 5432 -ΦΕΚ 389Β/28-01-2023, σε συνδυασμό με την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 8506 -ΦΕΚ 703Β/10-02-2023 (που ισχύει κατά τη διάρκεια αποστολής της παρούσας), με την οποία προβλέπονται τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοιού covid19, καλούνται τα μέλη να λάβουν μέρος στις εργασίες της Ετήσιας Απολογιστικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 με φυσική παρουσία στα γραφεία του Συλλόγου και διαδικτυακά. Οι αναγκαίες τεχνικές πληροφορίες και οδηγίες για τη διαδικτυακή σύνδεση αναφέρονται παρακάτω.

Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα που ορίζονται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 10 καταστατικού).

2. Διοικητικός απολογισμός δράσης των μελών του Δ.Σ. από 01/01/2022 έως 31/12/2022 (άρθ. 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).

3. Ανάγνωση Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).

4. Οικονομικός απολογισμός από 01/01/2022 έως 31/12/2022 (άρθρο 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).

5. Απαλλαγή από τη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για το χρονικό διάστημα 1/1/2022 έως 31/12/2022.

6. Παρουσίαση του προγράμματος δράσης του 2023 και έγκρισή του.

7. Οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2023 (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. β’ καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).

8. Έγκριση αγοράς T-shirts για το Greece Race for the Cure® 2023.

Σημείωση:

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει η απαρτία του ποσοστού 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών ήτοι του άρθρου 9 του καταστατικού κατά την ως άνω ημερομηνία, τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν την επόμενη
εβδομάδα στις 23 Μαρτίου 2023, την ίδια ώρα με την παρουσία οσωνδήποτε μελών του Σωματείου, με φυσική παρουσία και διαδικτυακά και με την παροχή των αναγκαίων τεχνικών πληροφοριών και οδηγιών, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για τον σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Αντιπροσώπευση, με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής στην εξουσιοδότηση του αντιπροσωπευόμενου μέλους από Δημόσια ή Δημοτική Αρχή ή μέσω της ιστοσελίδας gov.gr, είναι δυνατή κατά το άρθρο 10 παρ. 8 του καταστατικού αρκεί το μέλος που θα εκπροσωπήσει, να το πράξει μόνο για ένα άλλο μέλος. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης, παρακαλούμε να μας την αποστείλετε το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της Γ.Σ, μέσω email στο breastca@otenet.gr.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 4 και 5 (παρ. 4) του καταστατικού, δικαίωμα να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους. Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται όσα εκπλήρωσαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μετά την 1η Ιουλίου 2022. Η εξόφληση της συνδρομής μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα της Γ.Σ, αλλά για τη συμμετοχή σας απαιτείται η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης της συνδρομής μέσω email στο breastca@otenet.gr το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της ΓΣ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Προκειμένου να συμμετάσχετε στη Γ.Σ. που έχει οριστεί για τις 16/3/2023, θα χρειαστεί να έχετε εγκαταστήσει εκ των προτέρων την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων zoom στη συσκευή παρακολούθησης (δεν απαιτείται εγγραφή).

Τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, που επιθυμούν να συμμετέχουν διαδικτυακά, θα λάβουν 2 ώρες πριν τη Γ.Σ. στο email τους τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) με τον οποίο θα μπορούν να εγγραφούν στην τηλεδιάσκεψη της Γ.Σ. εφόσον προηγουμένως το έχουν επιβεβαιώσει στη γραμματεία του Συλλόγου ηλεκτρονικά (breastca@otenet.gr) ή τηλεφωνικά (2104180006). Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τη δήλωση συμμετοχής θα λάβετε στο email σας το link για να συνδεθείτε (Click here to Join) την προκαθορισμένη ώρα.

Προσοχή! Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά και το email στο οποίο επιθυμείτε να λάβετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο σύνδεσης.

Είναι απαραίτητο να συμπληρώστε το όνομά σας στα ελληνικά ώστε ο διαχειριστής να μπορέσει να σας αναγνωρίσει ως μέλος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και στη συνέχεια να εγκρίνει τη συμμετοχή σας στη Γ.Σ. Η εγγραφή σας με το πλήρες ονοματεπώνυμό σας είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστεί και η νομότυπη συμμετοχή σας στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν.

Συστήνεται να συνδεθείτε στον σύνδεσμο (link) 10΄ λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της Γ.Σ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ Γ.Σ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Γ.Σ. οι κάμερες θα πρέπει να είναι ανοιχτές ώστε να διασφαλιστεί η ταυτοπροσωπία των συμμετεχόντων. Για την ομαλότερη διεξαγωγή και την αποφυγή παρεμβολών, τα μικρόφωνά σας θα τεθούν σε σίγαση (mute) από τον διαχειριστή. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε κάποιο ερώτημα μπορείτε:

1. Να σηκώσετε εικονικά το χέρι σας χρησιμοποιώντας την λειτουργία “Raise Hand” ώστε ο διαχειριστής να σας δώσει τον λόγο, ανοίγοντας το μικρόφωνο σας.

2. Υποβάλλοντας το σχετικό ερώτημα γραπτά μέσω του παραθύρου συνομιλίας (Chat)

Συμμετοχή στην Ψηφοφορία

Η ψηφοφορία για τη λήψη αποφάσεων θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της λειτουργίας “Polls”, που παρέχει η πλατφόρμα διεξαγωγής της Γ.Σ.. Για κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης θα εμφανίζεται στην οθόνη κάθε συμμετέχουσας αυτόματα αναδυόμενο παράθυρο στο οποίο θα αναγράφεται το σχετικό ερώτημα και οι αντίστοιχες επιλογές απαντήσεων. Μετά την ολοκλήρωση της κάθε ψηφοφορίας τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται αυτόματα σε όλες τις συμμετέχουσες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΡΙΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΓΥΡΗ