Μάθημα μακιγιάζ της SEPHORA για τα μέλη του «Άλμα Ζωής»

"DARE TO SHINE"

Γιορτάζουμε την ημέρα της Γυναίκας μαθαίνοντας πώς θα αποκτήσουμε με απλά και εύκολα βήματα ένα λαμπερό μακιγιάζ!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης “Sephora Stands Classes for Confidence”, η SEPHORA διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 ένα μάθημα μακιγιάζ για τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της SEPHORA, Ερμού 24 σε δύο γκρουπ των 6 ατόμων:

Α' γκρουπ: 2μμ - 3μμ
Β' γκρουπ: 5μμ - 6μμ

Όσες κυρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μάθημα μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Παπαδοπούλου Αθηνά στο email apapadopoulou@sephora.gr ώστε να κλείσουν τη θέση τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”
Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η ομορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η ομορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.
Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στην ρουτίνα του μακιγιάζ τους.
Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν τον χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.