Η θεατρική ομάδα του Άλμα Ζωής στο 2ο Σεμινάριο Εκπαίδευσης στην Κλινική Ογκολογία

Post's featured image

Στο επερχομενο συνέδριο «2ο Σεμινάριο Εκπαίδευσης στην Κλινική Ογκολογία. Princeps ars Medendi», που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2025 στο Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών, θα φιλοξενηθεί η Θεατρική Ομάδα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της θεματικής «Στη σκηνή του Νου. Νευροεπιστήμες και Δραματοθεραπεία στην Ογκολογία», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 15:40, η θεατρική μας ομάδα θα παρουσιάσει ένα δραματουργικά επεξεργασμένο απόσπασμα από το θεατρικό έργο «Βόυτσεκ» του Μπύχνερ.

Η παρουσία της ομάδας  προσφέρει μια μοναδική διάσταση στο συνέδριο, αναδεικνύοντας τη δύναμη της τέχνης ως μέσο ευαισθητοποίησης και μετάδοσης μηνυμάτων θάρρους, ανθεκτικότητας και ελπίδας και συμβάλλει στην ουσιαστική σύνδεση της ιατρικής επιστήμης με την τέχνη, με όφελος τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών.

Δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα εδώ

*Η εγγραφή και η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και πραγματοποιείται μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.livetime.gr