Γυναίκες στην Ογκολογία: Βιωματικά Σεμινάρια

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Βιωματικά σεμινάρια από τις Γυναίκες στην Ογκολογία

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 οι Γυναίκες στην Ογκολογία διοργανώνουν βιωματικά σεμινάρια για τη σημασία της διατροφής, της άσκησης και των υποστηρικτικών τεχνικών, στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
Βάζουμε τα αθλητικά μας και το… χαμόγελό μας για να ανακαλύψουμε μαζί την αξία της ολιστικής προσέγγισης στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής

Ειδικοί διατροφολόγοι θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής. Θα συμμετάσχουμε σε εργαστήριο για να μάθουμε ποιες πρέπει να είναι οι καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες, με στόχο την ευεξία και τόνωση του οργανισμού. Θα φτιάξουμε μαζί υγιεινούς χυμούς και θα μοιραστούμε απλές συνταγές αποτοξίνωσης.

Πρόγραμμα Άσκησης

Ομάδα γυμναστών με υποστήριξη φυσικοθεραπευτή θα μας εισάγει σε ένα δομημένο πρόγραμμα άσκησης. Θα μάθουμε τα βασικά βήματα της τεχνικής πιλάτες και πώς αυτή μπορεί να βοηθήσει κατά τη θεραπεία αλλά και στην πρόληψη και αποθεραπεία.

Ειδικοί εκπαιδευτές θα μας μυήσουν στα μυστικά υποστηρικτικών τεχνικών. Θα συμμετάσχουμε σε σεμινάριο yoga, τεχνικών χαλάρωσης, σεμινάριο συμβουλευτικής ενσυνειδητότητας (mindfulness) και θα συζητήσουμε το θετικό ρόλο που μπορούν να παίξουν διάφορες υποστηρικτικές τεχνικές όπως ο βελονισμός και η ρεφλεξολογία.

Πληροφορίες

Χώρος Διεξαγωγής: Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Aθήνα.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Απαιτείται προεγγραφή αποστέλλοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Πρόγραμμα

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_button corner_style="rounded" size="medium" url="https://almazois.gr/wp-content/uploads/2016/11/gynaikes-stin-ogkologia-imerida-2016.pdf"]Δείτε το πρόγραμμα[/mk_button][/vc_column][/vc_row]