Ημέρα της Γυναίκας 2023

Η Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μια ισχυρή υπενθύμιση της δύναμης των γυναικών.

Έχοντας αντιμετωπίσει αμέτρητες προκλήσεις διαχρονικά, από τις διακρίσεις και την ανισότητα έως τη βία και την καταπίεση, οι γυναίκες αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους καθημερινά.

Σήμερα τιμούμε τις καθημερινές ηρωίδες. Τις μητέρες, τις κόρες, τις αδελφές, τις φίλες και τις συναδέλφους που μας εμπνέουν, μας στηρίζουν και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Από το 1988, το «Άλμα Ζωής» στέκεται δίπλα σε όλες αυτές τις γυναίκες της ζωής μας που νοσούν από καρκίνο του μαστού, παρέχοντας δωρεάν προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης, βελτίωσης της ποιότητας ζωής και ενημέρωση των ασθενών για τα κοινωνικά τους δικαιώματα και για ό,τι απασχολεί τις ίδιες και τους οικείους τους σε σχέση με την ασθένεια.

Παράλληλα, στεκόμαστε δίπλα σε όλες τις γυναίκες με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία των μεθόδων πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Τέλος, θα θέλαμε, με ιδιαίτερο σεβασμό, να εκφράσουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας σε όλες εκείνες τις γυναίκες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην τραγωδία των Τεμπών.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ισότητα και υπογραμμίζουμε, για ακόμα μια φορά, την ανάγκη για ενδυνάμωση των γυναικών.

Είμαστε εδώ για όλες τις γυναίκες.

Είμαστε εδώ για σένα.