Επιστημονική Διημερίδα: “Η πρόσβαση στην εξατομικευμένη ιατρική σήμερα και αύριο”

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ διοργανώνει επιστημονική διημερίδα για την εξατομικευμένη ιατρική με τίτλο “Η πρόσβαση στην εξατομικευμένη ιατρική σήμερα και αύριο”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Athens Zafolia Hotel.

Ενδεικτικά η θεματολογία της διημερίδας θα περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικά με τις δυνατότητες που παρέχει η εξατομικευμένη ιατρική και οι γονιδιακοί έλεγχοι στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, τις προκλήσεις στην πρόσβαση των ασθενών στην εξατομικευμένη ιατρική στην Ελλάδα, την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός πλαισίου για την έγκριση και αποζημίωση των βιοδεικτών, την αναζήτηση εργαλείων χρηματοδότησης της καινοτομίας και των δράσεων για τον καρκίνο στην Ελλάδα, τον κλινικό και οικονομικό αντίκτυπο από την εφαρμογή των εξατομικευμένων θεραπειών και τη σημασία της δημιουργίας του Εθνικού Μητρώου Νεοπλασιών για την πρόσβαση στην εξατομικευμένη ιατρική.

Η διημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα διεξαχθεί στο Athens Zafolia Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89, 11474, Αθήνα) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα της ΕΛΛΟΚ στο Facebook.

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη διημερίδα δια ζώσης, δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/7oCMnuLtTxs1JvAZA

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Περισσότερες Πληροφορίες: https://ellok.org/imerides_ekstraties/diimerida-gia-tin-eksatomikeumeni-iatriki/