Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Επεισόδιο 39: Συμβουλές περιποίησης & ομορφιάς κατά την περίοδο των θεραπειών – Άλμα Ζωής

Επεισόδιο 39: Συμβουλές περιποίησης & ομορφιάς κατά την περίοδο των θεραπειών

Post's featured image

Σε αυτό το επεισόδιο του podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ» μοιραζόμαστε συμβουλές περιποίησης & ομορφιάς κατά την περίοδο των θεραπειών.

Φιλοξενούμενη του επεισοδίου είναι η Ιωάννα Πανουτσοπούλου Δερματολόγος, Functional Dermatologist, ειδικευθείσα στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Το podcast “Πες ΜΑΣ ΤΟ” υλοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιρειών: Brains ICS, Pfizer Hellas SA, UTC Διεθνείς Μεταφορές A.E.

Podcast Πες ΜΑΣ ΤΟ

Βρείτε το νέο επεισόδιο δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες!

Τι είναι το «Πες ΜΑΣ ΤΟ»;

Κάθε μήνα, η Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc – Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» υποδέχεται survivors, εξειδικευμένους επαγγελματίες και άτομα που σχετίζονται άμεσα με τον καρκίνο του μαστού που μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες, οδηγίες για την πρόληψη της ασθένειας και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μετά τη διάγνωση για τις ασθενείς αλλά και τους οικείους τους.
Στόχος του podcast είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η ενδυνάμωση των ασθενών με πρώιμο αλλά και μεταστατικό καρκίνο μαστού και των οικογενειών τους καθώς και η απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με την ευγενική υποστήριξη