Διαδικτυακό εκπαιδευτικό event από το RRI

Το Reach to Recovery International (RRI) είναι στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει τα μέλη, τους συνεργάτες και τους φίλους στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό event για το 2024.

Κάποια στιγμή μετά τη διάγνωση του καρκίνου, και ανεξάρτητα από την πρόγνωση, την κουλτούρα ή το φύλο, ένα άτομο θα αντιμετωπίσει προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση των παρενεργειών της θεραπείας. Από τις πιο συνηθισμένες που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής ενός ατόμου, αλλά που, δυστυχώς συζητιούνται λιγότερο, αφορούν στη σεξουαλική ευεξία, στην οικειότητα, στην εικόνα του σώματος και στην εμμηνόπαυση. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, με θέμα It’s more than the cancer: Let’s talk about sexual wellbeing, intimacy, body image, and managing menopause, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συζήτηση σχετικά με τα παραπάνω θέματα και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Πληροφορίες:

  • Ημέρα: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
    Ώρα: 14:00 – 15:30 Central European Time (CET)
    14:00 – 15:30 (South Africa)
    22:00 – 23:30 (Australia)
    08:00 – 09:30 (USA, Eastern Standard Time)

Πρόγραμμα:

  • 14:00 Welcome
    Leonie Young, President, Reach to Recovery International.
  • 14:05 It’s more than the cancer: Let’s talk about sexual wellbeing, body image, and managing menopause after a cancer diagnosis
    Janine Porter-Steele RN MN PhD, Specialist Breast Care Nurse and Women’s Health Nurse, Australia
  • 15:00 Boosting self-confidence - your secret weapon
    Heidi Flaherty, Marketing and Education Manager, Amoena Australia - (Global supplier of products following a breast cancer diagnosis from recovery care and breast forms to lingerie, swimwear and clothing)
  • 15:15 Panel discussion and Q & A
  • 15.30 Closing remarks and announcements
    Leonie Young

Μπορείτε να δηλώσετε τώρα συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο info@reachtorecoveryinternational.org.

Χρειάζεται να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη χώρα διαμονής σας. Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος και σύντομες οδηγίες για να συμμετάσχετε στη συνεδρία. Η προθεσμία εγγραφής λήγει την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.