Βράβευση Προέδρου από τον Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση στην Ελευσίνα για την αξία της πρόληψης - έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κύριο Γιάννη Καλυμνάκη για την πρόσκληση και την φιλοξενία του. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το Δήμαρχο της Ελευσίνας, κύριο Γιώργο Τσουκαλά καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση. Τέλος, ευχαριστούμε τους ομιλητές που ήταν κοντά μας, προάγοντας μέσω των ομιλιών τους το μήνυμα της πρόληψης στις γυναίκες της Ελευσίνας, την Κοινωνική Λειτουργό του Συλλόγου, κυρία Ελένη Λέκα, την Εθελόντρια του Συλλόγου, κυρία Νίνα Αμηρά και την Ογκολόγο-Παθολόγο, κυρία Ελένη Γαλάνη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, κύριος Γιάννης Καλυμνάκης βράβευσε την Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου "Αλμα Ζωής", κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου για την προσφορά της και την τίμησε ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου τους.

Σας ευχαριστούμε!
omilia_eleusina_eisodos

Είσοδος εκδήλωσης

omilia_eleusinas_panel

Πάνελ ομιλητών: κυρία Νίνα Αμηρά, κυρία Ελένη Λέκα, κυρία Ελένη Γαλάνη (από αριστερά προς δεξιά)

omilia_eleusinas_vraveusi

Βράβευση της Προέδρου "Αλμα Ζωής" κυρίας Κλεοπάτρας Γαβριηλίδου από το Δήμαρχο κύριο Γιώργο Τσουκαλά.
Στο βάθος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, κύριος Γιάννης Καλυμνάκης.

Φωτογραφικό υλικό: Γιάννης Καλυμνάκης