Αρχαιρεσίες Πανελληνίου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» 2024- Υποψηφιότητες Εξελεγκτικής επιτροπής

Παρακάτω παρουσιάζονται σε αλφαβητική σειρά τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων για την εξελεγκτική επιτροπή του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" για την Αρχαιρεσιακή Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

 

Αμηρά Αντωνία

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1953.
Το 1972 παντρεύτηκα και απέκτησε δύο κόρες και αργότερα πέντε εγγόνια..
Χειρουργήθηκα στις 02/01/1992 με καρκίνο μαστού.
Ήρθα σε επαφή με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού το 1993.
Παρακολούθησα τις ομάδες στήριξης και εκπαιδεύτηκα εθελόντρια.
Έχω στήριξη ασθενείς με καρκίνο μαστού σε όλα σχεδόν τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία και είμαι υπεύθυνη της ομάδας στήριξης στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν.
Στηρίζω όλα αυτά τα χρόνια το ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ και τα προγράμματά του.

Καλογεροπούλου Μαρία

Γεννήθηκα το 1961 στο Περιστέρι όπου ζω έως σήμερα με την οικογένεια μου. Σπούδασα γραφιστική όπου και εργάστηκα. Νόσησα με καρκίνο μαστού το 2014 , όπου έγινα μέλος του Άλμα Ζωής και προσπαθώ να συμμετέχω σε ομάδες και δράσεις.
Στο πνεύμα του εθελοντισμού είμαι από το 1978 με αρχή το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, αλλά και μετέπειτα σε άλλες ομάδες προσφοράς. Στο Άλμα Ζωής εκπαιδεύτηκα ως εθελόντρια το 2023, με στόχο πάντα την “προσφορά” σε κάθε τομέα που έχω την δυνατότητα.

Περιφάνη Σεβαστή

Γεννήθηκε το 1967 στο Κερατσίνι όπου ζει εκεί μέχρι σήμερα. Μητέρα δύο παιδιων. Τελείωσε λογιστική στο ΙΕΚ Παπασπύρου και άσκησε για λίγα χρόνια το επάγγελμα αυτό. Νόσησε με καρκίνο του μαστού το 2016 και σχεδόν αμέσως ήρθε σε επαφή με τον σύλλογο “Άλμα ζωής “και έγινε μέλος του. Πάνω από 15 χρόνια εθελόντρια σε συλλόγους όπως στο σύλλογο στήριξης αστέγων και στο σύλλογο ΑΜΕΑ Κερατσινιού η “ΓΛΑΥΚΑ”. Το δύσκολο έτος 2020 άρχισε η εκπαίδευση της στο εθελοντικό πρόγραμμα “Reach to recovery” η οποία ολοκληρώθηκε διαδικτυακά στις αρχές του 2021.

Τσώνη Ιωάννα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε στο ΕΚΠΑ, Τμήμα Χημείας. Γνωρίζει Αγγλικά. Είναι συνταξιούχος. Μέλος του «Άλμα Ζωής» από το 2015. Εκπαιδευμένη εθελόντρια του συλλόγου «Άλμα Ζωής». Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.