8ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ διοργανώνει στις 2, 3 & 4 Φεβρουαρίου 2024, το 8ο Ετήσιο Συνέδριό της, με τίτλο: «Ο Άνθρωπος στο Επίκεντρο: Συν-δημιουργώντας το πλαίσιο», στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2).

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Ετήσιου Συνεδρίου της ΕΛΛΟΚ έχει ως σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η οποία τιμάται στις 4 Φεβρουαρίου και στόχο έχει την ανάδειξη σημαντικών θεμάτων πολιτικής της υγείας και των εξελίξεων που επηρεάζουν την ποιότητα της παρεχόμενης ογκολογικής περίθαλψης και φροντίδας στη χώρα μας, τα οποία και θα αποτελέσουν τους κύριους άξονες δράσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου για τη νέα χρονιά.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία, για τα μέλη των συλλόγων της ΕΛΛΟΚ, εκπροσώπων οργανώσεων υγείας από την Ελλάδα και την Ευρώπη, το ευρύ κοινό, μέλη επιστημονικών εταιρειών και επαγγελματίες υγείας, εκπροσώπους του ερευνητικού και του ακαδημαϊκού χώρου, διαμορφωτές πολιτικών υγείας, καθώς και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Oι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα και τη σελίδα της ΕΛΛΟΚ στο Facebooκ

Το «Άλμα Ζωής» στο ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ

Η Πρόεδρος του συλλόγου «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, θα συμμετάσχει ως σχολιάστρια στην ενότητα «Ποιότητα φροντίδας και ασφάλεια των ασθενών» και ως συντονίστρια στην ενότητα «Η αναθεώρηση της πολιτικής για το φάρμακο ως προϋπόθεση για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο σύστημα υγείας».
Επιπλέον, η Υπεύθυνη των Επιστημονικών Προγραμμάτων του Συλλόγου, κυρία Χριστιάνα Μήτση, θα συμμετάσχει στον σχολιασμό της ενότητας «Ψυχο-ογκολογία: αναγκαιότητα ή πολυτέλεια;».

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Περισσότερες Πληροφορίες για το Συνέδριο