1.000 ακόμα χαμόγελα, 1.000 ακόμα ενημερωμένες γυναίκες

Τα πρόσωπα της Exelia, η αρχιτέκτονας Ν. Κοκοσαλάκη και η Ολυμπιονίκης Ξιφασκίας, Β. Βουγιούκα!

Περισσότερες από 1.000 γυναίκες ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόληψη τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών, στη γιορτή που διοργανώθηκε από την ελληνική σειρά καλλυντικών Exelia, το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Οι περαστικοί που βρέθηκαν στην εκδήλωση φωτογραφήθηκαν στο Exelia Photobooth, χαρίζοντας χαμόγελα για καλό σκοπό. Για κάθε χαμόγελο που χάρισαν η Exelia θα ενημερώσει προσωπικά στην επόμενη εκδήλωσή της μια ακόμη γυναίκα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, του σακχαρώδη διαβήτη και των διατροφικών διαταραχών.
Αυτή τη φορά συγκεντρώθηκαν 1.000 ακόμα χαμόγελα!

Στη γιορτή της Exelia για την Ημέρα της Γυναίκας, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις μουσικές επιλογές της Αφροδίτης Σημίτη του JoinRadio, δοκίμασαν υγιεινούς ξηρούς καρπούς της ελληνικής εταιρείας Era Nuts και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" και την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) σχετικά με τη σημασία της πρόληψης.

exelia_dragoumi

Η Ναταλία Δραγούμη χαρίζει το χαμόγελό της για καλό σκοπό στο Exelia Photobooth!

exelia_simiti

Η Αφροδίτη Σημίτη παίζοντας μουσική στην εκδήλωση!

exelia_gonidakis

Ο Δόκτωρ Φραγκίσκος Γονιδάκης, Πρόεδρος του ΕΕΕΣ και η σύζυγός του, στο Exelia Photobooth!

exelia_marilou

Η Μαριλού Χρυσοχοϊδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Άλμα Ζωής με τη μητέρα της, στο Exelia Photobooth!

exelia_photobooth

Χαρίζοντας χαμόγελα στο Exelia Photobooth!

Σχετικά με τις δράσεις τις Exelia:
Η σειρά Exelia με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχοσ στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους οργανισμούς.

Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana:
Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυσή της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παράγει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προιόντων στην ελληνική αγορά.