Συνάντηση Μελών Απριλίου 2023

Η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση των Μελών μας για τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στις 5.30μμ, στα γραφεία του συλλόγου (Ηπείρου 11, 2ος Όροφος) αλλά και διαδικτυακά μέσω zoom.

Η συνάντηση θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό τατουάζ. Έτσι, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την medical tattoo expert, κυρία Δήμητρα Μουμτζίδου, η οποία θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Ιατρικό τατουάζ σε συνέχεια της χειρουργικής αποκατάστασης μαστού» για να μας ενημερώσει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με αυτό.

Όσες κυρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνάντηση διαδικτυακά θα μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/81748692653?pwd=QTJnaVRnWklTdXpubm5iUlFtSkIvQT09

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Είμαι εδώ μαζί σου»

Την ίδια ημέρα, στις 4.00μμ, θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα «Είμαι εδώ μαζί σου», το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία. Το πρόγραμμα αφορά στη συναισθηματική στήριξη της γυναίκας με καρκίνο του μαστού από μια άλλη γυναίκα, εκπαιδευμένη εθελόντρια, που έχει περάσει και η ίδια τις δυσκολίες της χημειοθεραπείας. Μέσα από το πρόγραμμα, οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πρακτικά θέματα που τις απασχολούν σχετικά με τον καρκίνο του μαστού αλλά και να μοιραστούν τις κοινές τους εμπειρίες ερχόμενες σε επαφή με άλλες γυναίκες που είχαν την ίδια εμπειρία πριν από χρόνια.

Είμαστε εδώ για σένα και σε περιμένουμε με χαρά να γνωριστούμε από κοντά!