
Η Επαναληπτική Απολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026, στις 5μμ, στα γραφεία του Συλλόγου (Ηπείρου 11, 2ος Όροφος), όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα που ορίζονται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
- Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 10 καταστατικού).
- Διοικητικός απολογισμός δράσης των μελών του Δ.Σ. από 01/01/2025 έως 31/12/2025 (άρθ. 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
- Ανάγνωση Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
- Οικονομικός απολογισμός από 01/01/2025 έως 31/12/2025 (άρθρο 7 καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
- Απαλλαγή από τη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για το χρονικό διάστημα 01/01/2025 έως 31/12/2025.
- Παρουσίαση του προγράμματος δράσης του 2026 και έγκρισή του.
- Οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2026 (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. β’ καταστατικού) και έγκρισή του (άρθρο 7 παρ. 2 εδ. α’ καταστατικού).
Σημείωση:
Αντιπροσώπευση, με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής στην εξουσιοδότηση του αντιπροσωπευόμενου μέλους από Δημόσια ή Δημοτική Αρχή ή μέσω της ιστοσελίδας gov.gr και ειδικά για το σκοπό της παροχής ψήφου, είναι δυνατή κατά το άρθρο 10 παρ. 8 του καταστατικού αρκεί το μέλος που θα εκπροσωπήσει, να το πράξει μόνο για ένα άλλο μέλος. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης, παρακαλούμε να μας την αποστείλετε το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της Γ.Σ, μέσω email στο info@almazois.gr
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 4 και 5 (παρ. 4) του καταστατικού, δικαίωμα να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους. Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται όσα εκπλήρωσαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μετά την 1η Ιουλίου 2025. Η εξόφληση της συνδρομής μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα της Γ.Σ πριν την έναρξη αυτής, είτε μέσω τραπέζης είτε με πληρωμή κατά την προσέλευσή σας. Σε περίπτωση εξόφλησης μέσω τραπέζης απαιτείται για τη συμμετοχή σας η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης της συνδρομής μέσω email στο info@almazois.gr το αργότερο δύο ώρες πριν την έναρξη της ΓΣ.