Διημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους»

Post's featured image

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 6 & 7 Οκτωβρίου 2023, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α Α.Π.Θ, τη Διημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους».

Κύριος στόχος της Διημερίδας, να προσεγγίσει την ανθρώπινη πλευρά της νόσου, μία πλευρά που μόνο οι ασθενείς και οι ιατροί τους γνωρίζουν κι έχουν μοιραστεί.

Γυναίκες που έχουν βιώσει τον Καρκίνο του Μαστού, θα μοιραστούν την εμπειρία τους μέσα από βιωματικούς διαλόγους που θα έχουν με διακεκριμένους ιατρούς. Θέματα όπως η διαχείριση κι η ανακοίνωση των δυσάρεστων νέων, η μετάσταση, η σεξουαλικότητα, η πλαστική αποκατάσταση, η διαχείριση των ρόλων από τη μαμά που αρρωσταίνει, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα περιέχουν οι διάλογοι τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στη Διημερίδα «Καρκίνος του Μαστού: Άλματα Ζωής μέσα από διαλόγους»

Η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου θα συμμετάσχει στη διημερίδα ως ομιλήτρια το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στον διάλογο με θέμα «Σύμπραξη των εκπροσώπων των ασθενών και της ιατρικής κοινότητας προς όφελος όλων των Γυναικών με Καρκίνο Μαστού».

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη Διημερίδα εδώ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.