Συνάντηση Μελών «Άλμα Ζωής» - Δεκέμβριος 2023

 

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 5μμ: Συνάντηση μελών Συλλόγου "Άλμα Ζωής"

Προσκαλούμε με χαρά τα μέλη μας και κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 5μμ
στα γραφεία του συλλόγου (Ηπείρου 11, 2ος όροφος) στη χριστουγεννιάτικη συνάντησή μας.

Μαζί θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, θα ακούσουμε τα κάλαντα από τη χορωδία μας και θα τραγουδήσουμε μαζί τους, θα γιορτάσουμε για τη χρονιά που ολοκληρώνεται και για όσα αυτή μας έφερε.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων!

Όσες κυρίες το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση διαδικτυακά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/89692824546 

«Class for Confidence»

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησής μας, στις 6:30μμ, η αγαπημένη ομάδα τής SEPHORA θα είναι μαζί μας με ένα ακόμα σεμινάριο ομορφιάς «Class for Confidence» και θέμα:

“Let There Be Sparks: Γιορτινό Glam Make Up Look”
«Σας περιμένουμε στο τελευταίο μάθημα ομορφιάς της φετινής χρονιάς!
Θα μοιραστούμε μαζί σας συμβουλές & κόλπα μακιγιάζ για να "λάμψουμε" στις φετινές γιορτές!»

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”
Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η ομορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η ομορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.
Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στην ρουτίνα του μακιγιάζ τους.  Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν τον χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.