Πρώτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου: Καθιερωμένη Συνάντηση μελών "Άλμα Ζωής"

Η καθιερωμένη συνάντηση μελών θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου, 5/9/2017, σε ρυθμούς Greece Race for the Cure®.

Ήρθε η ώρα για το 9ο Greece Race for the Cure® και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στη μεγάλη του γιορτή στο Ζάππειο!

Με σύνθημα «Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε», γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Το Greece Race for the Cure® πραγματοποιείται με την έγκριση της αμερικάνικης οργάνωσης Susan G. Komen, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Πρόκειται για συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Από τα καθαρά έσοδα του Greece Race for the Cure® χρηματοδοτούνται προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει τη νόσο αλλά και για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

 

Ραντεβού στα γραφεία του Συλλόγου "Άλμα Ζωής", Ηπείρου 11, Αθήνα, στον 1ο όροφο, στις 5μμ.

Τα μέλη του Συλλόγου θα ενημερωθούν για τη φετινή διοργάνωση και θα παραλάβουν το υλικό τους.

Σας περιμένουμε!