29.03.2016 |
Ο σχεδιαστής ΔΟΥΚΑΣ θα υπογράψει το προσωπικό σας βραχιόλι από την Estee Lauder
H Estee Lauder, ο ΔΟΥΚΑΣ και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ
σας ευχαριστούν για την στήριξή σας στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού
και σας προσκαλούν στα παρακάτω καταστήματα!
Ο σχεδιαστής θα βρίσκεται εκεί
για να υπογράψει το προσωπικό σας βραχιόλι!
Ο ΔΟΥΚΑΣ πρόκειται να βρίσκεται στα παρακάτω καταστήματα τις ακόλουθες ημέρες και ώρες για να σας ευχαριστήσει προσωπικά, αλλά και να υπογράψει στη συσκευασία από το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι σας!
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015
HONDOS CENTER Γλυφάδα
18:30 – 20:00
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015
ΑΤΤΙΚΑ ΤΣΙΜΙΣΚΗ – Θεσσαλονίκη
18:30 – 20:00
Οι κυρίες που θα προμηθευθούν το βραχιόλι τους με την υπογραφή του DUKAS από τα καταστήματα αυτά
κατά τη διάρκεια του event τις παραπάνω ημέρες και ώρες θα μπουν στην κλήρωση για
ένα συλλεκτικό ζευγάρι ‘Pink Ribbon De Ville'Α από την DUKAS Fall Winter Collection.
Ο DUKAS εμπνέεται από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου στην Εκστρατεία Ενημέρωσης
για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder και δημιουργεί την συλλεκτική γόβα ‘Pink Ribbon-De Ville Exclusive'Α που σχεδίασε ο DUKAS αντλώντας έμπνευση από το βραχιόλι του 2015!
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε θερμά τον Δούκα και όλους τους συντελεστές που εργάζονται αφιλοκερδώς, ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘'Α 'Αλμα Ζωής'Α'Α όλα αυτά τα χρόνια. Αγοράζοντας αυτό το συμβολικό αξεσουάρ, συμμετέχετε κι εσείς στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού.