Συμμετοχή σε έρευνα για τον προχωρημένο/ μεταστατικό καρκίνο μαστού

Post's featured image

Αγαπητή φίλη,

Εάν ζεις με προχωρημένο/μεταστατικό καρκίνο του μαστού, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε να συμμετάσχεις σε μια σύντομη έρευνα.

Η ABC Global Alliance συνεργάστηκε με την AstraZeneca για τη διεξαγωγή μιας έρευνας που στοχεύει στην κατανόηση του επιπέδου γνώσεων που έχουν οι άνθρωποι που ζουν με προχωρημένο/μεταστατικό καρκίνο του μαστού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και πώς οι ομάδες υγειονομικής περίθαλψης το συζητούν με τους ασθενείς τους. Τα ανώνυμα δεδομένα που που θα συγκεντρωθούν από αυτήν την έρευνα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών όσων ζουν με προχωρημένο/μεταστατικό καρκίνο του μαστού και στη συνέχεια θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ομάδων εργασίας για την αντιμετώπιση των αναγκών αυτών.

Η συμμετοχή σου σε αυτήν την έρευνα είναι εντελώς εθελοντική, καμία από τις απαντήσεις σου δεν μπορεί να συνδεθεί με εσένα - η έρευνα είναι ανώνυμη και δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία προσωπικά δεδομένα που αποδίδονται σε εσένα. Ένας τρίτος πάροχος θα αναλύσει και θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες που συλλέγονται από τους συμμετέχοντες στην έρευνα.

Βρες τον σύνδεσμο για την έρευνα εδώ. Αυτή η έρευνα θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Άλμα Ζωής