Συμμετοχή σε έρευνα για γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργείο μαστεκτομής τον τελευταίο 1,5 χρόνο

Post's featured image

Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου εργασίας με θέμα «Μελέτη αξιοπιστίας και εγκυρότητας των μετρήσεων της κλίμακας Αξιολόγησης της Ουλής από τον Ασθενή και τον Παρατηρητή (POSAS- Patient and Observer Scar Assessment Scale)», στο ΠΜΣ Διαχείρισης Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας (κοινό ΠΜΣ ΕΑΠ & Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), αναζητώ συμμετέχουσες για συμπλήρωση ερωτηματολογίων.

Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι ο έλεγχος της αξιοπιστίας και εγκυρότητας των μετρήσεων της κλίμακας Αξιολόγησης της Ουλής από τον Ασθενή και τον Παρατηρητή (POSAS- Patient and Observer Scar Assessment Scale) σε γυναίκες που υποβλήθηκαν σε μαστεκτομή προκειμένου να πραγματοποιηθεί αφαίρεση καρκίνου του μαστού.

Απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργείο μαστεκτομής τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Το ερωτηματολόγιο είναι σύντομο και εμπιστευτικό και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά και μόνο για τις ανάγκες της διπλωματικής εργασίας. Τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές της ερευνητικής δεοντολογίας και εμπιστευτικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αποστολή των ερωτηματολογίων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Φωτιάδου Ελένη PT, OMT, MSc Cand.
+30 6987037087
+30 2310 909122
e.fotiadou@icloud.com