Διημερίδα με τίτλο “Αιματολογικές Κακοήθειες: Μοιραζόμαστε γνώση & εμπειρίες”

Post's featured image

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ διοργανώνει στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου διημερίδα με τίτλο “Αιματολογικές Κακοήθειες: Μοιραζόμαστε γνώση & εμπειρίες” στο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events στην Πάτρα.

Η θεματολογία της διημερίδας της ΕΛΛΟΚ θα περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και τους τρόπους αντιμετώπισης των διαφορετικών τύπων αιματολογικών κακοηθειών. Θα παρουσιαστούν επίσης οι νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία τους και η αξία των κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών, καθώς και ο κομβικός ρόλος των βιοδεικτών.

Επιπλέον, η διημερίδα περιλαμβάνει και ένα workshop με τη συμμετοχή ασθενών, φροντιστών, επαγγελματιών υγείας, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών. Το workshop με τίτλο “Από την εμπειρία στην ενδυνάμωση” θα επικεντρωθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες, σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους με τη νόσο και θα επιχειρήσει να μεταφέρει στον δημόσιο διάλογο, αλλά και στην πολιτεία, τις προτάσεις και τις λύσεις που οι ίδιοι οι ασθενείς θα προτείνουν για την αντιμετώπιση της νόσου και την επιβίωση.

Δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Διημερίδα δια ζώσης, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Η διημερίδα θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα και τη σελίδα της ΕΛΛΟΚ στο Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες: https://ellok.org/hematologic-malignacies-2023/