Έρευνα: «Τα εμπόδια στη συζήτηση για τη σεξουαλική υγεία που αντιλαμβάνονται οι ασθενείς με καρκίνο μαστού στην επικοινωνία τους με τους θεράποντες επαγγελματίες υγείας»

Post's featured image

Η έρευνα με τίτλο «Τα εμπόδια στη συζήτηση για τη σεξουαλική υγεία που αντιλαμβάνονται οι ασθενείς με καρκίνο μαστού στην επικοινωνία τους με τους θεράποντες επαγγελματίες υγείας» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Προαγωγή και Αγωγή της Υγείας".

Στόχος της έρευνας η διερεύνηση των εμποδίων που αντιλαμβάνονται οι ασθενείς με καρκίνο μαστού στη συζήτηση για τη σεξουαλική υγεία κατά την επικοινωνία τους με τους θεράποντες επαγγελματίες υγείας.

Μπορείτε να  συμμετέχετε στην έρευνα απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις, αφού τις έχετε διαβάσει προσεκτικά.

Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση.

Η προσωπική σας γνώμη είναι σημαντική και για τον λόγο αυτό παρακαλείστε να απαντάτε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό σε όλες τις ερωτήσεις.

Η έρευνα είναι ΑΝΩΝΥΜΗ και τα στοιχεία που θα δώσετε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς και στη συνέχεια θα καταστραφούν.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου δέκα (10) λεπτά και η ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει ανεκτίμητη βοήθεια στο έργο αυτό.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ: https://bit.ly/3ezksVn