ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Μάθημα μακιγιάζ για τα μέλη του «Άλμα Ζωής» από τη SEPHORA και τη BENEFIT

Στο πλαίσιο της τακτικής συνάντησης των μελών του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για τον μήνα Απρίλιο, η SEPHORA και η BENEFIT διοργανώνουν την Τρίτη 2 Απριλίου στις 5μμ ακόμα ένα σεμινάριο ομορφιάς «Class for Confidence» για τα μέλη του συλλόγου, στα γραφεία της SEPHORA στην Ακρόπολη (Διονυσίου Αεροπαγίτου 7, Αθήνα, 5ος όροφος, δίπλα από τον σταθμό του μετρό "Ακρόπολη").

Οι συμμετέχουσες θα μάθουν μυστικά για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν προσωποποιημένες συμβουλές, ανάλογα με τις ανάγκες, το σχήμα και τη δομή του προσώπου τους.

Μετά το σεμινάριο, θα ακολουθήσει έξοδος για ποτό/φαγητό στην περιοχή της Πλάκας. Όσες κυρίες επιθυμούν να συνεχίσουν ή να μας συναντήσουν τότε, το σημείο συνάντησης θα είναι 7:15μμ στο μετρό "Ακρόπολη".

Σας περιμένουμε!

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”
Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η ομορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η ομορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.
Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στην ρουτίνα του μακιγιάζ τους.
Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν τον χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.