Loading Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει πραγματοποιηθεί.

Συνάντηση Μελών - 1 Μαρτίου 2022

1 Μαρτίου, 2022 @ 6:00 πμ - 8:00 μμ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, προσκαλεί τα μέλη του και κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη, 1η Μαρτίου 2022, στις 6μμ, με θέμα : «7 γυναίκες - 7 αθέατες ιστορίες».

Η Καλλιόπη, η Νινέτα, η Ελένη, η Γιώτα, η Δήμητρα, η Elona, η Ρούλα. 7 γυναίκες, που δεν τους δίνεται συχνά το βήμα, παίρνουν τον λόγο και φωτίζουν αθέατες πλευρές της καθημερινότητάς τους, αναδεικνύουν τα προβλήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, μοιράζονται τα όνειρα, τις προσδοκίες και τις επιθυμίες τους.

Στόχος, μέσα από τη συζήτηση, η συνειδητοποίηση των κοινών αναγκών, των διακρίσεων και των ανισοτήτων που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από τη θέση, τις καταβολές, τις εμπειρίες της. Η συνειδητοποίηση αυτή αποτελεί πολύτιμο οδηγό για τη μεταστροφή των προσωπικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων και τον επαναπροσδιορισμό των κυρίαρχων αντιλήψεων.

Κάθε μία γίνεται πηγή έμπνευσης και πρότυπο για τη διπλανή της και όλες μαζί μεγαλώνουμε το δίκτυο της αλληλοϋποστήριξης.
Ενδυναμώνουμε η μια την άλλη, αλλάζουμε τα δεδομένα.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ντίνα Αθανασίου, μέλος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της μηνιαίας συνάντησης των μελών του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», μέσω της πλατφόρμας zoom.

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMkdeqgpjwoHNGdyxC-Q6DucbiQHMsirMHw 

Πληροφορίες

Ημέρα:
1 Μαρτίου, 2022
Ώρα:
6:00 πμ - 8:00 μμ
Ιστότοπος
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMkdeqgpjwoHNGdyxC-Q6DucbiQHMsirMHw

Χώρος

Online

Διοργανωτής

ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ
Phone
2104180006
Email
breastca@otenet.gr
www.almazois.gr