7ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΛΛΟΚ: “Ο άνθρωπος στο επίκεντρο”

Post's featured image

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου διοργανώνει το 7ο Ετήσιο Συνέδριό της με τίτλο “Ο άνθρωπος στο επίκεντρο”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην Αθήνα.

Το Συνέδριο θα εστιάσει σε θέματα των πολιτικών υγείας και της παρεχόμενης ογκολογικής περίθαλψης που απασχολούν την ογκολογική κοινότητα, τα οποία και θα αποτελέσουν τους κύριους άξονες δράσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου για τη νέα χρονιά.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου έχει, όπως κάθε χρόνο, ως σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου, η οποία παρέχει την ευκαιρία ευρύτερης ανάδειξης και συζήτησης όλων των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους ασθενείς με καρκίνο.

Για να παρακολουθήσετε το 7ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ δια ζώσης, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/NY19gMQkeRM2KgWX7

To «Άλμα Ζωής» στο 7ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΛΛΟΚ: “Ο άνθρωπος στο επίκεντρο”

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ως ομιλήτρια στο προεδρείο της ενότητας με τίτλο «Καρκίνος και τρίτη ηλικία».

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, η Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc–Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο «Διαστρεβλωμένες Ειδήσεις (Fake News) και Δημόσια Υγεία» της ενότητας «Καρκίνος και διαδίκτυο».

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ellok.org/2023-conference/