ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Συνάντηση Μελών Σεπτεμβρίου 2023

Post's featured image

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών, η συνάντηση των μελών του Σεπτεμβρίου αναβάλλεται για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 5μμ στα γραφεία του Συλλόγου (Ηπείρου 11, 2ος Όροφος).

Με πολλή χαρά προσκαλούμε τα μέλη μας αλλά και κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού στην πρώτη μηνιαία μας συνάντηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Στη συνάντηση του Σεπτεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε πάλι από κοντά, να μοιραστούμε όσα ζήσαμε το καλοκαίρι, να μάθουμε για τις δράσεις του Συλλόγου τον Σεπτέμβρη, αλλά κυρίως να ενημερωθούμε για τον συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο Greece Race for the Cure® που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 15η συνεχή χρονιά την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 στο Ζάππειο, αλλά και διαδικτυακά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο επετειακό 15ο Greece Race for the Cure®, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Ζάππειο, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις που όλες μαζί θα έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε.

Ταυτόχρονα, όσες κυρίες έχουν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους ηλεκτρονικά θα μπορούν να παραλάβουν το υλικό της συμμετοχής τους την ημέρα εκείνη.

Σας περιμένουμε με ενθουσιασμό να ανταμώσουμε και να ξεκινήσουμε το… ζέσταμά μας για τον αγώνα!