Συνάντηση Μελών Οκτωβρίου 2023

Post's featured image

Η μηνιαία συνάντηση των μελών του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 στις 5.00μμ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Ηπείρου 11, 2ος Όροφος), αλλά και διαδικτυακά.

Όσες κυρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν διαδικτυακά στη συνάντηση, μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/87160084442?pwd=QkJjMkR6ZnMvR1RlbTcxSzdVbHlYdz09

Η συνάντηση του Οκτώβρη, που γίνεται στον απόηχο του 15oυ Greece Race for the Cure®, έχει για όλες μας ξεχωριστή σημασία.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 15ο Greece Race for the Cure®. Για ακόμα μια χρονιά, το Ζάππειο, οι δρόμοι της Αθήνας και το διαδίκτυο γέμισαν με δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία, αποδεικνύοντας πως το ΜΑΖΙ έχει δύναμη και ουσία στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Οι γυναίκες survivors, πρωταγωνίστριες της ημέρας, έδωσαν δυναμικά το «παρών» την ημέρα του αγώνα:

• Με το συγκινητικό τους δρώμενο επί σκηνής,

• οδηγώντας τον περίπατο 2χλμ της διοργάνωσης και, φυσικά,

• με την καθιερωμένη παρουσία τους επί σκηνής κατά το κλείσιμο της διοργάνωσης.

Τα ροζ μπλουζάκια έγιναν για 15η χρονιά σύμβολο της απομυθοποίησης της νόσου. Έτσι, στον απόηχο της μεγάλης γιορτής, θα μοιραστούμε εντυπώσεις, συναισθήματα αλλά και τις εμπειρίες μας δίνοντας την υπόσχεση να είμαστε όλες εκεί στο επόμενο Greece Race for the Cure®.

«Class for Confidence»
Στο δεύτερο μέρος της συνάντησής μας, στις 6:30μμ, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε για ακόμη μια φορά την αγαπημένη ομάδα της SEPHORA για ένα σεμινάριο ομορφιάς «Class for Confidence».

«Pumpkin- Spice makeup look»
Αποχρώσεις του πορτοκαλί, του καφέ και του κεραμιδί που αντιπροσωπεύουν τα “μπαχαρικά” του χειμώνα.
Ελάτε να «γευτούμε» μαζί ιδέες για το φθινοπωρινό μας μακιγιάζ!

Σας περιμένουμε!

 

Λίγα λόγια για το “Classes for Confidence”

Το “Sephora Stands” αποτελεί μία παγκόσμια δράση που σκοπό έχει να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους συνανθρώπους μας, μέσα από τον κόσμο της “ομορφιάς”. Η oμορφιά δεν έχει όρια, ηλικία, χαρακτηριστικά… Η oμορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα, είναι αποδοχή.
Το να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, μας βοηθά να ζούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για τον λόγο αυτό η Sephora δημιούργησε τα “Classes for Confidence”, με σκοπό να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τις γυναίκες στη ρουτίνα του μακιγιάζ τους.
Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με το «Άλμα Ζωής» και ευχόμαστε να αποτελέσει το εφαλτήριο σε όλες τις γυναίκες που είναι μέλη, να αφιερώσουν τον χρόνο για στιγμές αυτό-φροντίδας και χαλάρωσης στον εαυτό τους.