Συμμετοχή σε έρευνα με θέμα: "Εργασία και απασχόληση σε ασθενείς και επιβιώσαντες από καρκίνο"

Post's featured image

Συμμετοχή σε έρευνα στο πλαίσιο διδακτορικού με θέμα: "Εργασία και απασχόληση σε ασθενείς και επιβιώσαντες από καρκίνο"

Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση της εργασίας και απασχόλησης των ασθενών αλλά και επιβιωσάντων από τον καρκίνο. Στο παραπάνω πλαίσιο είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, η μελέτη των προσωπικών σας αντιλήψεων αναφορικά με τον τρόπο που επηρεάζεται η εργασιακή σας κατάσταση προκειμένου να εντοπιστούν παράγοντες που είτε διευκολύνουν είτε εμποδίζουν την διατήρηση, επιστροφή ή/και ένταξη/επανένταξη στον χώρο εργασίας. 

Στην έρευνα αυτή καλούνται να συμμετάσχουν ενήλικοι ασθενείς και επιβιώσαντες από τον καρκίνο ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, εργασιακής εμπειρίας και εκπαίδευσης. 

Η συμβολή σας είναι σημαντική, επειδή αισθανόμαστε ότι η εμπειρία σας μπορεί να συμβάλλει σημαντικά. Ελπίζουμε ότι μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, θα επιτευχθεί η εξαγωγή ουσιαστικών πορισμάτων και συμπερασμάτων αναφορικά με την κατανόηση της εργασιακής εμπειρίας αλλά και τη διερεύνηση των παραγόντων που την επηρεάζουν. Απώτερος στόχος βεβαίως είναι, τα πορίσματα που θα εξαχθούν μέσω της δική σας συμβολής να αποτελέσουν σημαντική πηγή επιστημονικών δεδομένων για την προαγωγή της έρευνας και την ενίσχυση της εκπαίδευσης, υποστήριξης αλλά και διευκόλυνσης όλων των εμπλεκομένων μερών (ασθενείς και επιβιώσαντες, εργοδότες, κρατικοί και δημόσιοι φορείς). Η συμμετοχή σας θα κάνει την διαφορά. 

Το ερωτηματολόγιο, θα το βρείτε σε αυτό το link: https://forms.gle/gYg8ayfJ6MXvDBss5  και έχει σχεδιαστεί για να συγκεντρώσει πολύτιμες πληροφορίες. Είναι πλήρως ανώνυμο και εμπιστευτικό. Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και όλες οι απαντήσεις θα χειριστούν με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα. Τα ευρήματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς.