Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις πολιτικές υγείας 2022

Post's featured image

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2022, με τίτλο «Βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα: Διασφαλίζοντας το μέλλον των συστημάτων υγείας», που διοργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ) και το Ινστιτούτο Οικονομικών της Υγείας (i-hecon), με την υποστήριξη πολλών επιστημονικών φορέων, πραγματοποιείται φέτος με φυσική παρουσία, από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα.

Σε μια περίοδο προσπάθειας για ανασυγκρότηση και ανάπτυξη, οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη και έχει επιβληθεί αλλαγή προτεραιοτήτων προκειμένου το σύστημα υγείας να παραμείνει βιώσιμο αλλά και πιο ανθεκτικό για το αβέβαιο μέλλον που διαγράφεται. Σε αυτό το πλαίσιο, επιδίωξη του συνεδρίου δεν είναι απλώς να συζητήσει τα θέματα, αλλά να προσφέρει μια διεπιστημονική πλατφόρμα για τη δημιουργία, ανάδειξη και κριτική αποτίμηση των παρεμβάσεων και πολιτικών για το σύστημα υγείας και τη δημόσια υγεία.
Στις εργασίες του Συνεδρίου, συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, όλοι οι φορείς του υγειονομικού τομέα, καθώς επίσης και επαγγελματίες υγείας, κλινικοί και ερευνητές, επιστήμονες από τις κοινωνικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές σπουδές, δημόσιοι λειτουργοί, εκπρόσωποι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, επιστημονικών φορέων και πανεπιστημίων.

Το Άλμα Ζωής στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2022

Την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα "Από την Ευρωπαϊκή στην Εθνική Πολιτική για την αντιμετώπιση του Καρκίνου".

Δείτε το αναλυτικό  πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Περισσότερες Πληροφορίες - Εγγραφές: https://www.healthpolicycongress.gr/