Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας

Post's featured image

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας, διοργανώνει στις 2 - 4 Δεκεμβρίου 2022 το Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας, στο ξενοδοχείο Montana Hotel & Spa, στο Καρπενήσι.

Το Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) είναι η αφορμή να συναντηθούν όλες οι επιστημονικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας για να συζητήσουν όλα τα επίκαιρα θέματα της Υγείας.

Το Ι.Ν.Ε.Π.Υ. εγγυάται για την καινοτόμο διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων, τη σύγχρονη και επίκαιρη θεματολογία του συνεδρίου, την εγκυρότητα και αξιοπιστία των ερευνητικών εργασιών που θα παρουσιαστούν και τη συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών από τον κλινικό και ακαδημαϊκό χώρο.

Το Άλμα Ζωής στο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, στο πλαίσιο της Στρογγυλής Τράπεζας: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ» θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα «Η άποψη της ασθενούς με καρκίνο μαστού»

Περισσότερες πληροφορίες: https://inepycongress.gr/

Δείτε το πρόγραμμα του Συμποσίου εδώ.