«Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης: 10ο Sail For Pink

Post's featured image

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί στο 10ο Sail For Pink.

Με κεντρικό σύνθημα η «Η ελπίδα είσαι ΕΣΥ!» ο Σύλλογος γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης μας καλεί για 10η χρονιά να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του Sail For Pink και να γίνουμε μέρος της μεγαλύτερης ενημερωτικής εκστρατείας στη Β. Ελλάδα για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής", σε συνεργασία με μια ομάδα γυναικών από τη Θεσσαλονίκη οι οποίες βίωσαν τον καρκίνο του μαστού.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν, όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους, η συμβολή του στην απομυθοποίηση του καρκίνου και η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Τα έσοδα του Sail for Pink θα χρησιμοποιηθούν για προγράμματα που εξυπηρετούν τον σκοπό του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες: https://almazoisthes.gr/sail-for-pink-2022/
Δηλώσεις συμμετοχής: almazoisthes.gr/sail-for-pink-2022